
Produkcja serów miękkich
Adamik, Karol, Wangin, Jan
Year of publication: 1972.
Sery technologia, Technologia żywności, Sery miękkie technologia
available:
1 from 2
Author
Adamik, Karol
Wangin, Jan
Title
Produkcja serów miękkich
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Zakład Wydawnictw CRS,
Year of publication
1972.
Volume
199, [1] s. :
Dimensions
18 cm.
Series
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UDC
637.2/.3
Object passwords
Sery technologia
Technologia żywności
Sery miękkie technologia
Additional information
Bibliogr. Bibliogr.
080
%a 637.2/.3
100
%a Adamik, Karol
245
%a Produkcja serów miękkich /
260
%a Warszawa :
%b Zakład Wydawnictw CRS,
%c 1972.
300
%a 199, [1] s. :
%b il., err. ;%b il., err. ;%b il., tab. ;%b il., tab. ;
%c 18 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Sery
%x technologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Sery miękkie
%x technologia
700
%a Wangin, Jan
Available items
1.
Accession: 17477
Signature: 17477
Signature: 17477
Status: Checked in
2.
Accession: 17476
Signature: 17476
Signature: 17476
Status: Checked out
Due date: 2025/03/31
Due date: 2025/03/31