
Produkcja serów miękkich
Adamik, Karol, Wangin, Jan
Rok wydania: 1972.
Sery technologia, Technologia żywności, Sery miękkie technologia
dostępne:
1 z 2
Autor
Adamik, Karol
Wangin, Jan
Tytuł
Produkcja serów miękkich
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Zakład Wydawnictw CRS,
Rok wydania
1972.
Objętość
199, [1] s. :
Rozmiary
18 cm.
Seria
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UKD
637.2/.3
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Hasła przedmiotowe
Sery technologia
Technologia żywności
Sery miękkie technologia
080
%a 637.2/.3
100
%a Adamik, Karol
245
%a Produkcja serów miękkich /
260
%a Warszawa :
%b Zakład Wydawnictw CRS,
%c 1972.
300
%a 199, [1] s. :
%b il., err. ;%b il., err. ;%b il., tab. ;%b il., tab. ;
%c 18 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Sery
%x technologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Sery miękkie
%x technologia
700
%a Wangin, Jan
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 17477
Sygnatura: 17477
Sygnatura: 17477
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 17476
Sygnatura: 17476
Sygnatura: 17476
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/03/31
Termin zwrotu: 2025/03/31