
Technologia serów topionych
Cichosz, Grażyna
Year of publication: 2000.
Sery topione technologia, Technologia żywności, Sery topine technologia
available:
1 from 2
Author
Cichosz, Grażyna
Title
Technologia serów topionych
ISBN
83-85038-62-0
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"Hoża",
Year of publication
2000.
Volume
111, [1] s. :
Dimensions
17 cm.
Series
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UDC
637.3
Object passwords
Sery topione technologia
Technologia żywności
Sery topine technologia
Additional information
Bibliogr. Bibliogr.
020
%a 8385038620
080
%a 637.3
100
%a Cichosz, Grażyna
245
%a Technologia serów topionych /
260
%a Warszawa :
%b "Hoża",
%c 2000.
300
%a 111, [1] s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 17 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Sery topione
%x technologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Sery topine
%x technologia
920
%a 83-85038-62-0
Available items
1.
Accession: 7024
Signature: 7024
Signature: 7024
Status: Checked in
2.
Accession: 7025
Signature: 7025
Signature: 7025
Status: Checked out
Due date: 2025/03/31
Due date: 2025/03/31