book cover

Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby

Schwenk, Donna (1960- ), Lewicka, Anna (tłumaczka) Tłumaczenie, Wydawnictwo Vital

Year of publication: 2016.

Wpływ na zdrowie ludzi, Probiotyki, Żywność zdrowa, Postępowanie z żywnością metody, Technologia żywności metody, Poradniki [Typ publikacji], Przepisy kulinarne, Poradnik

available:

1 from 1

Author
Schwenk, Donna (1960- )
Lewicka, Anna (tłumaczka) Tłumaczenie
Wydawnictwo Vital
Title
Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby
ISBN
978-83-65404-19-0 : zł 39,30
Place of publication
Białystok :
Publishing house
Wydawnictwo Vital,
Year of publication
2016.
Volume
320 s., [16] s. tabl. :
Dimensions
21 cm.
UDC
579.67
641.55/.56
Object passwords
Wpływ na zdrowie ludzi
Probiotyki
Żywność zdrowa
Postępowanie z żywnością metody
Technologia żywności metody
Poradniki [Typ publikacji]
Przepisy kulinarne
Poradnik
Additional information
Na okł.: Przygotowanie, zastosowanie, przepisy.
Bibliogr. s. 303-313. Bibliogr. s. 303-313.
020
%a 9788365404190
080
%a 579.67
080
%a 641.55/.56
100
%a Schwenk, Donna %d (1960- )
245
%a Żywność probiotyczna : %b neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby /
260
%a Białystok : %b Wydawnictwo Vital, %c 2016.
300
%a 320 s., [16] s. tabl. : %b il. kolor. ;%b il. kolor. ; %c 21 cm.
500
%a Na okł.: Przygotowanie, zastosowanie, przepisy.
504
%a Bibliogr. s. 303-313.%a Bibliogr. s. 303-313.
650
%a Wpływ na zdrowie ludzi
650
%a Probiotyki
650
%a Żywność zdrowa
650
%a Postępowanie z żywnością %x metody
650
%a Technologia żywności %x metody
655
%a Poradniki [Typ publikacji]
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Poradnik
700
%a Lewicka, Anna %c (tłumaczka) %e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Vital
920
%a 978-83-65404-19-0 : zł 39,30

Available items

1.
Accession: 118626
Signature: 64
Status: To the reading room only

Most often borrowed