Autor
Schwenk, Donna (1960- )
Lewicka, Anna (tłumaczka) Tłumaczenie
Tytuł
Żywność probiotyczna : neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby
ISBN
978-83-65404-19-0 : zł 39,30
Miejsce wydania
Białystok :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Vital,
Objętość
320 s., [16] s. tabl. :
Hasła przedmiotowe
Wpływ na zdrowie ludzi
Postępowanie z żywnością metody
Technologia żywności metody
Poradniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Na okł.: Przygotowanie, zastosowanie, przepisy.
Bibliogr. s. 303-313. Bibliogr. s. 303-313.
100
%a Schwenk, Donna
%d (1960- )
245
%a Żywność probiotyczna :
%b neutralizacja chemii i konserwantów w pożywieniu oraz sposób na powszechne choroby /
260
%a Białystok :
%b Wydawnictwo Vital,
%c 2016.
300
%a 320 s., [16] s. tabl. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 21 cm.
500
%a Na okł.: Przygotowanie, zastosowanie, przepisy.
504
%a Bibliogr. s. 303-313.%a Bibliogr. s. 303-313.
650
%a Wpływ na zdrowie ludzi
650
%a Postępowanie z żywnością
%x metody
650
%a Technologia żywności
%x metody
655
%a Poradniki [Typ publikacji]
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Lewicka, Anna
%c (tłumaczka)
%e Tłumaczenie
920
%a 978-83-65404-19-0 : zł 39,30