okładka zastępcza

Trucizny w naszym pożywieniu

Eichler, Wolfdietrich, Złotorzycka, Jadwiga Tł., Wydawnictwo Lekarskie PZWL

Rok wydania: 1989

Chemikalia wpływ na zdrowie, Żywność higiena., Zanieczyszczenie żywności, Ekotoksykologia, Substancje szkodliwe, Degradacja środowiska, Łańcuch pokarmowy

Autor
Eichler, Wolfdietrich
Złotorzycka, Jadwiga Tł.
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Tytuł
Trucizny w naszym pożywieniu
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Rok wydania
1989
Objętość
191, [1] s. :
Rozmiary
20 cm.
UKD
615.9:502.5:613.1:664+637
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 181-[192].
Hasła przedmiotowe
Chemikalia wpływ na zdrowie
Żywność higiena.
Zanieczyszczenie żywności
Ekotoksykologia
Substancje szkodliwe
Degradacja środowiska
Łańcuch pokarmowy
020
%a 8320013682
080
%a 615.9:502.5:613.1:664+637
100
%a Eichler, Wolfdietrich
245
%a Trucizny w naszym pożywieniu /
260
%a Warszawa : %b Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich, %c 1989 %e (Ciesz. : %f CDW).
300
%a 191, [1] s. : %b fot., rys., wykr. ; %c 20 cm.
504
%a Bibliogr. s. 181-[192].
650
%a Chemikalia %x wpływ na zdrowie
650
%a Żywność %x higiena.
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Ekotoksykologia
650
%a Substancje szkodliwe
650
%a Degradacja środowiska
650
%a Łańcuch pokarmowy
700
%a Złotorzycka, Jadwiga %e Tł.
710
%a Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Województwo