Autor
Eichler, Wolfdietrich
Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Tytuł
Trucizny w naszym pożywieniu
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich,
UKD
615.9:502.5:613.1:664+637
Hasła przedmiotowe
Chemikalia wpływ na zdrowie
Zanieczyszczenie żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 181-[192].
080
%a 615.9:502.5:613.1:664+637
100
%a Eichler, Wolfdietrich
245
%a Trucizny w naszym pożywieniu /
260
%a Warszawa :
%b Państ. Zakład Wydawnictw Lekarskich,
%c 1989
%e (Ciesz. :
%f CDW).
300
%a 191, [1] s. :
%b fot., rys., wykr. ;
%c 20 cm.
504
%a Bibliogr. s. 181-[192].
650
%a Chemikalia
%x wpływ na zdrowie
650
%a Żywność
%x higiena.
650
%a Zanieczyszczenie żywności
650
%a Substancje szkodliwe
650
%a Degradacja środowiska
700
%a Złotorzycka, Jadwiga
%e Tł.
710
%a Wydawnictwo Lekarskie PZWL