Author
Bąk, Jolanta Autor
Dróżbański, Grzegorz Autor
ISBN
978-83-8172-646-7 (oprawa twarda)
Place of publication
Bielsko-Biała :
Publishing house
Wydawnictwo Dragon Sp. z o.o.,
Year of publication
2020.
Object passwords
Kuchnia polska
Additional information
Na okładce podtytuł: wielka księga przepisów polskiej kuchni wzbogacona praktycznymi poradami oraz ciekawostkami kulinarnymi.
260
%a Bielsko-Biała :
%b Wydawnictwo Dragon Sp. z o.o.,
%c 2020.
300
%a 445, [3] strony :
%b fotografie ;%b fotografie ;
%c 34 cm.
500
%a Na okładce podtytuł: wielka księga przepisów polskiej kuchni wzbogacona praktycznymi poradami oraz ciekawostkami kulinarnymi.
700
%a Bąk, Jolanta
%e Autor
700
%a Czarkowska, Iwona
%e Autor
700
%a Drewniak, Mirek
%e Autor
700
%a Dróżbański, Grzegorz
%e Autor
700
%a Fiedoruk, Andrzej
%e Autor
700
%a Hess, Jarosław
%e Autor
700
%a Kuroczycka, Renata
%e Autor
700
%a Sroka, Katarzyna
%e Autor
700
%a Trzeciak, Maria
%e Autor
700
%a Woźniak, Beata
%e Autor
710
%a Wydawnictwo Dragon
920
%a 978-83-8172-646-7 (oprawa twarda)