Pomidory
Gasik, Anna
Year of publication: 1987
Przetwory owocowo-warzywne kucharstwo i przetwórstwo, Pomidor jadalny, Kucharstwo, Postępowanie z żywnością metody, Pomidory, Kucharstwo
available:
1 from 1
Author
Gasik, Anna
Title
Pomidory
ISBN
83-225-0108-0 zł 120
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"Watra",
Year of publication
1987
Issue number
[Wyd. 2].
Volume
157, [3] s. :
Dimensions
17 cm.
Series
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
UDC
641.5.021
Object passwords
Przetwory owocowo-warzywne kucharstwo i przetwórstwo
Pomidor jadalny
Kucharstwo
Postępowanie z żywnością metody
Pomidory
Kucharstwo
Additional information
W wyd. 1 podtyt. : potrawy i przetwory.
020
%a 8322501080
080
%a 641.5.021
100
%a Gasik, Anna
245
%a Pomidory /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa :
%b "Watra",
%c 1987
%e (Rzesz. :%e (Rzesz. :
%f RZG).%f RZG).
300
%a 157, [3] s. :
%b rys. ;%b rys. ;
%c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
500
%a W wyd. 1 podtyt. : potrawy i przetwory.
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
%x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Pomidor jadalny
650
%a Kucharstwo
650
%a Postępowanie z żywnością
%x metody
650
%a Pomidory
650
%a Kucharstwo
920
%a 83-225-0108-0 zł 120
Available items
1.
Accession: 0207
Signature: 641.5
Signature: 641.5
Status: Checked in

