okładka

Pomidory

Gasik, Anna

Rok wydania: 1987

Przetwory owocowo-warzywne kucharstwo i przetwórstwo, Pomidor jadalny, Kucharstwo, Postępowanie z żywnością metody, Pomidory, Kucharstwo

dostępne:

1 z 1

Autor
Gasik, Anna
Tytuł
Pomidory
ISBN
83-225-0108-0 zł 120
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1987
Numer wydania
[Wyd. 2].
Objętość
157, [3] s. :
Rozmiary
17 cm.
Seria
Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
UKD
641.5.021
Hasła przedmiotowe
Przetwory owocowo-warzywne kucharstwo i przetwórstwo
Pomidor jadalny
Kucharstwo
Postępowanie z żywnością metody
Pomidory
Kucharstwo
Informacje dodatkowe
W wyd. 1 podtyt. : potrawy i przetwory.
020
%a 8322501080
080
%a 641.5.021
100
%a Gasik, Anna
245
%a Pomidory /
250
%a [Wyd. 2].
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1987 %e (Rzesz. :%e (Rzesz. : %f RZG).%f RZG).
300
%a 157, [3] s. : %b rys. ;%b rys. ; %c 17 cm.
490
%a Warzywa i Owoce, Potrawy i Przetwory
500
%a W wyd. 1 podtyt. : potrawy i przetwory.
650
%a Przetwory owocowo-warzywne %x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Pomidor jadalny
650
%a Kucharstwo
650
%a Postępowanie z żywnością %x metody
650
%a Pomidory
650
%a Kucharstwo
920
%a 83-225-0108-0 zł 120

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 0207
Sygnatura: 641.5
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane