Author
Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka
Sikorski, Zdzisław Edmund (1930- ) Redakcja
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Title
Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności : praca zbiorowa
ISBN
83-204-2028-8 zł 29,50
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
UDC
664+63:54:613.2](075.8)
Żywność technologia podręcznik akademicki
Żywność chemia podręcznik akademicki
Additional information
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów wydz. technologii żywności i chemii spożywczej oraz dla technologów i towaroznawców.
080
%a 664+63:54:613.2](075.8)
245
%a Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności :
%b praca zbiorowa /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1996
%e (Łódź :%e (Łódź :
%f ŁZG).%f ŁZG).
300
%a 543 s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów wydz. technologii żywności i chemii spożywczej oraz dla technologów i towaroznawców.
650
%a Technologia żywności
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x chemia
650
%a Żywność
%v podręcznik akademicki
%x technologia
700
%a Bartoszek-Pączkowska, Agnieszka
700
%a Sikorski, Zdzisław Edmund
%d (1930- )
%e Redakcja
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-2028-8 zł 29,50