Encyklopedia wypieków i pieczenia : wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
Jönsson, Elżbieta Tłumaczenie, Wydawnictwo Rea
Rok wydania: 2010.
Ciasta
dostępne:
0 z 1
Autor
Jönsson, Elżbieta Tłumaczenie
Wydawnictwo Rea
Tytuł
Encyklopedia wypieków i pieczenia : wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów
ISBN
978-83-7544-161-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea,
Rok wydania
2010.
Objętość
320 s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Ciasta
Informacje dodatkowe
Indeksy. Indeksy.
020
%a 9788375441611
080
%a 641.55/.56
245
%a Encyklopedia wypieków i pieczenia :
%b wszystko o wypiekaniu pieczywa, ciast, ciasteczek i tortów /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo Rea,
%c 2010.
300
%a 320 s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 25 cm.
504
%a Indeksy.%a Indeksy.
650
%a Ciasta
700
%a Jönsson, Elżbieta
%e Tłumaczenie
710
%a Wydawnictwo Rea
920
%a 978-83-7544-161-1
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 20616
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/12/17
Termin zwrotu: 2025/12/17
