Autor
Dębski, Henryk (1936-1992)
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
Objętość
992 s., [24] s. il. kolor. ;
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
Przetwory owocowo-warzywne
Informacje dodatkowe
Indeks. Indeks.
100
%a Dębski, Henryk
%d (1936-1992)
245
%a Warzywa w kuchni /
260
%a Warszawa :
%b Instytut Wydawniczy Związków Zawodowych,
%c 1989
%e (Piła :%e (Piła :
%f RSW ZG).%f RSW ZG).
300
%a 992 s., [24] s. il. kolor. ;
%c 25 cm.
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
650
%a Postępowanie z żywnością
650
%a Fizjologia żywienia
650
%a Cooking (Vegetables)