Atlas wędzonek i wyrobów domowych
Szydłowska, Marta
Year of publication: 2019.
Konserwacja żywności, Kucharstwo, Przepisy kulinarne
available:
0 from 1
Author
Szydłowska, Marta
Title
Atlas wędzonek i wyrobów domowych
ISBN
978-83-8059-885-0
Place of publication
Warszawa:
Publishing house
Wydawnictwo SBM,
Year of publication
2019.
Volume
191,[1] s.: fot.kolor.;
Dimensions
25 cm.
UDC
641.55/.56
Object passwords
Konserwacja żywności
Kucharstwo
Przepisy kulinarne
020
%a 9788380598850
080
%a 641.55/.56
100
%a Szydłowska, Marta
245
%a Atlas wędzonek i wyrobów domowych/
260
%a Warszawa:
%b Wydawnictwo SBM,
%c 2019.
300
%a 191,[1] s.: fot.kolor.;
%c 25 cm.
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Kucharstwo
655
%a Przepisy kulinarne
920
%a 978-83-8059-885-0
Available items
1.
Accession: 2611
Signature: 6
Signature: 6
Status: Checked out
Due date: 2026/01/09
Due date: 2026/01/09

