book cover

U Pana Boga przy stole : Suwalszczyzna : przewodnik po lokalnych przysmakach i smakach, na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony 42 oryginalnymi wschodnimi przepisami i recepturami na wszelkie frykasy mile łechcące najbardziej nawet wybredne podniebienia / T. 2. T. 2.

Skoczek, Michał, Paśny Buriat

Year of publication: copyright 2024.

Kuchnia podlaska, Kuchnia suwalska, Gastronomia, Kuchnia regionalna, Książka kucharska, Przewodnik kulinarny

available:

1 from 2

Author
Skoczek, Michał
Paśny Buriat
Title
U Pana Boga przy stole : Suwalszczyzna : przewodnik po lokalnych przysmakach i smakach, na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony 42 oryginalnymi wschodnimi przepisami i recepturami na wszelkie frykasy mile łechcące najbardziej nawet wybredne podniebienia / T. 2. T. 2.
ISBN
978-83-971524-3-4
Place of publication
Kielce :
Publishing house
Paśny Buriat,
Year of publication
copyright 2024.
Issue number
Wydanie I.
Volume
203, [3] strony :
Dimensions
23 cm.
Object passwords
Kuchnia podlaska
Kuchnia suwalska
Gastronomia
Kuchnia regionalna
Książka kucharska
Przewodnik kulinarny
020
%a 9788397152434
100
%a Skoczek, Michał
245
%a U Pana Boga przy stole : %b Suwalszczyzna : przewodnik po lokalnych przysmakach i smakach, na niezliczonych półmiskach, talerzach, w garneczkach i szklanicach serwowany, okraszony 42 oryginalnymi wschodnimi przepisami i recepturami na wszelkie frykasy mile łechcące najbardziej nawet wybredne podniebienia / %n T. 2.%n T. 2.
250
%a Wydanie I.
260
%a Kielce : %b Paśny Buriat, %c copyright 2024.
300
%a 203, [3] strony : %b fotografie, ilustracje ; %c 23 cm.
650
%a Kuchnia podlaska
650
%a Kuchnia suwalska
650
%a Gastronomia
650
%a Kuchnia regionalna
655
%a Książka kucharska
655
%a Przewodnik kulinarny
710
%a Paśny Buriat
920
%a 978-83-971524-3-4

Available items

1.
Accession: D51858
Signature: D. Reg.
Status: Checked out
Due date: 2026/02/16
2.
Accession: D51862
Signature: D. Reg.
Status: Checked in

Most often borrowed