book cover

Historia kuchni polowej : na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności

Fiedoruk, Andrzej (1957- ), Wydawnictwo SBM

Year of publication: 2024.

Aprowizacja wojenna, Kucharze, Kuchnia polowa, Kwatermistrzostwo, Odżywianie, Żołnierze, Żywienie w wojsku, Opracowanie, 400-301 p.n.e, 300-201 p.n.e, 200-101 p.n.e, 100-1 p.n.e, 1-100, 101-200, 401-500, 501-600, 1001-1100, 1101-1200, 1601-1700, 1701-1800, 1801-1900, 1901-2000

available:

1 from 1

Author
Fiedoruk, Andrzej (1957- )
Wydawnictwo SBM
Title
Historia kuchni polowej : na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności
ISBN
978-83-8348-185-2 (oprawa twarda)
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
SBM Wydawnictwo,
Year of publication
2024.
Volume
303, [1] strona ;
Dimensions
22 cm.
UDC
355.41
Object passwords
Aprowizacja wojenna
Kucharze
Kuchnia polowa
Kwatermistrzostwo
Odżywianie
Żołnierze
Żywienie w wojsku
Opracowanie
400-301 p.n.e
300-201 p.n.e
200-101 p.n.e
100-1 p.n.e
1-100
101-200
401-500
501-600
1001-1100
1101-1200
1601-1700
1701-1800
1801-1900
1901-2000
020
%a 9788383481852
080
%a 355.41
100
%a Fiedoruk, Andrzej %d (1957- )
245
%a Historia kuchni polowej : %b na kulinarnym zapleczu armii świata od starożytności do współczesności /
260
%a Warszawa : %b SBM Wydawnictwo, %c 2024.
300
%a 303, [1] strona ; %c 22 cm.
648
%a 400-301 p.n.e
648
%a 300-201 p.n.e
648
%a 200-101 p.n.e
648
%a 100-1 p.n.e
648
%a 1-100
648
%a 101-200
648
%a 401-500
648
%a 501-600
648
%a 1001-1100
648
%a 1101-1200
648
%a 1601-1700
648
%a 1701-1800
648
%a 1801-1900
648
%a 1901-2000
650
%a Aprowizacja wojenna
650
%a Kucharze
650
%a Kuchnia polowa
650
%a Kwatermistrzostwo
650
%a Odżywianie
650
%a Żołnierze
650
%a Żywienie w wojsku
655
%a Opracowanie
710
%a Wydawnictwo SBM
920
%a 978-83-8348-185-2 (oprawa twarda)

Available items

1.
Accession: 126877
Signature: 35
Status: Checked in

Most often borrowed