Author
Czerwińska, Dorota (dziennikarz)
Title
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"Format-AB",
Year of publication
2001.
UDC
613.2:612.015](075.3.053.7)
Additional information
Bibliogr. Bibliogr.
080
%a 613.2:612.015](075.3.053.7)
245
%a Podstawy żywienia człowieka :
%b podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz /
260
%a Warszawa :
%b "Format-AB",
%c 2001.
300
%a 208 s. :
%b il. ;%b il. ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
700
%a Czerwińska, Dorota
%c (dziennikarz)