book cover

Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz

Czerwińska, Dorota (dziennikarz)

Year of publication: 2001.

Żywność, Zdrowe odżywianie, Biochemia, Podręcznik

available:

1 from 1

Author
Czerwińska, Dorota (dziennikarz)
Title
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz
ISBN
83-86331-91-7
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
"Format-AB",
Year of publication
2001.
Volume
208 s. :
Dimensions
23 cm.
UDC
613.2:612.015](075.3.053.7)
Object passwords
Żywność
Zdrowe odżywianie
Biochemia
Podręcznik
Additional information
Bibliogr. Bibliogr.
020
%a 8386331917
080
%a 613.2:612.015](075.3.053.7)
245
%a Podstawy żywienia człowieka : %b podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz /
260
%a Warszawa : %b "Format-AB", %c 2001.
300
%a 208 s. : %b il. ;%b il. ; %c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Żywność
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Biochemia
655
%a Podręcznik
700
%a Czerwińska, Dorota %c (dziennikarz)
920
%a 83-86331-91-7

Available items

1.

Most often borrowed