okładka

Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz

Czerwińska, Dorota (dziennikarz)

Rok wydania: 2001.

Żywność, Zdrowe odżywianie, Biochemia, Podręcznik

dostępne:

1 z 1

Autor
Czerwińska, Dorota (dziennikarz)
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz
ISBN
83-86331-91-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Format-AB",
Rok wydania
2001.
Objętość
208 s. :
Rozmiary
23 cm.
UKD
613.2:612.015](075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Żywność
Zdrowe odżywianie
Biochemia
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
020
%a 8386331917
080
%a 613.2:612.015](075.3.053.7)
245
%a Podstawy żywienia człowieka : %b podręcznik szkolny do nauki zawodów Technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, kelner, kucharz /
260
%a Warszawa : %b "Format-AB", %c 2001.
300
%a 208 s. : %b il. ;%b il. ; %c 23 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
650
%a Żywność
650
%a Zdrowe odżywianie
650
%a Biochemia
655
%a Podręcznik
700
%a Czerwińska, Dorota %c (dziennikarz)
920
%a 83-86331-91-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: N0013857
Sygnatura: 61
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane