Technologia mięsa drobiowego : praca zbiorowa
Grabowski, Tadeusz Redakcja., Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Rok wydania: 1993
Mięso drobiowe technologia, Podręcznik
Autor
Grabowski, Tadeusz Redakcja.
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Tytuł
Technologia mięsa drobiowego : praca zbiorowa
ISBN
83-204-1663-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Rok wydania
1993
Numer wydania
Wyd. 3 zm.
Objętość
395, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
637.5:636.5](07)
Informacje dodatkowe
Wyd. poprz. pt. : Technologia drobiu.
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Dla studentów wydz. technologii żywności AR oraz dla uczniów i nauczycieli szkół średnich i zawod. o specjalności przetwórstwo drobiarskie.
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe technologia
Podręcznik
020
%a 8320416639
080
%a 637.5:636.5](07)
245
%a Technologia mięsa drobiowego :
%b praca zbiorowa /
250
%a Wyd. 3 zm.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1993
%e (Biel.Biała :
%f "Augustana").
300
%a 395, [1] s. :
%b rys., wykr. ;
%c 24 cm.
500
%a Wyd. poprz. pt. : Technologia drobiu.
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
521
%a Dla studentów wydz. technologii żywności AR oraz dla uczniów i nauczycieli szkół średnich i zawod. o specjalności przetwórstwo drobiarskie.
650
%a Mięso drobiowe
%x technologia
655
%a Podręcznik
700
%a Grabowski, Tadeusz
%e Redakcja.
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
920
%a 83-204-1663-9