okładka zastępcza

Technologia serów twardych i półtwardych

Żuraw, Józef, Chojnowski, Władysław, Jęsiak, Zdzisław

Rok wydania: 1997

Sery podpuszczkowe technologia, Technologia żywności

Autor
Żuraw, Józef
Chojnowski, Władysław
Jęsiak, Zdzisław
Tytuł
Technologia serów twardych i półtwardych
ISBN
83-85038-42-6
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Hoża",
Rok wydania
1997
Objętość
267 s. :
Rozmiary
17 cm.
Seria
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
UKD
637.3
Hasła przedmiotowe
Sery podpuszczkowe technologia
Technologia żywności
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 264-266. Bibliogr. s. 264-266.
020
%a 8385038426
080
%a 637.3
100
%a Żuraw, Józef
245
%a Technologia serów twardych i półtwardych /
260
%a Warszawa : %b "Hoża", %c 1997 %e (Kobyłka :%e (Kobyłka : %f "Nokpol").%f "Nokpol").
300
%a 267 s. : %b rys. wykr. ;%b rys. wykr. ; %c 17 cm.
490
%a Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
504
%a Bibliogr. s. 264-266.%a Bibliogr. s. 264-266.
650
%a Sery podpuszczkowe %x technologia
650
%a Technologia żywności
700
%a Chojnowski, Władysław
700
%a Jęsiak, Zdzisław
920
%a 83-85038-42-6

Wyszukiwanie: Znalezione w bibliotekach: 1 .

dostępne:
1 z 2
zarezerwowane:
0
wypożyczone:
1
w czytelni:
0