Wyrób konserw w słoikach i puszkach
Leśniewski, Krzysztof, Wydawnictwo Gaj, Zbigniew Przybylak
Year of publication: 2021.
Konserwy, Przetwory owocowo-warzywne, Książka kucharska, Publikacja bogato ilustrowana
Author
Leśniewski, Krzysztof
Wydawnictwo Gaj, Zbigniew Przybylak
Title
Wyrób konserw w słoikach i puszkach
ISBN
978-83-63537-74-6 (oprawa miękka) : zł 54,99
Place of publication
Bydgoszcz :
Publishing house
Gaj,
Year of publication
2021.
Issue number
Wydanie 1.
Volume
249, [7] stron :
Dimensions
24 cm.
UDC
641.55/.56
Object passwords
Konserwy
Przetwory owocowo-warzywne
Książka kucharska
Publikacja bogato ilustrowana
Additional information
Na okładce: 160 sprawdzonych przepisów.
Bibliografia na stronie [251].
020
%a 9788363537746
080
%a 641.55/.56
100
%a Leśniewski, Krzysztof
245
%a Wyrób konserw w słoikach i puszkach /
250
%a Wydanie 1.
260
%a Bydgoszcz :
%b Gaj,
%c 2021.
300
%a 249, [7] stron :
%b fotografie, ilustracje ;
%c 24 cm.
500
%a Na okładce: 160 sprawdzonych przepisów.
504
%a Bibliografia na stronie [251].
650
%a Konserwy
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
655
%a Książka kucharska
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
710
%a Wydawnictwo Gaj, Zbigniew Przybylak
920
%a 978-83-63537-74-6 (oprawa miękka) : zł 54,99
