okładka

Wyrób konserw w słoikach i puszkach

Leśniewski, Krzysztof, Wydawnictwo Gaj, Zbigniew Przybylak

Rok wydania: 2021.

Konserwy, Przetwory owocowo-warzywne, Książka kucharska, Publikacja bogato ilustrowana

Autor
Leśniewski, Krzysztof
Wydawnictwo Gaj, Zbigniew Przybylak
Tytuł
Wyrób konserw w słoikach i puszkach
ISBN
978-83-63537-74-6 (oprawa miękka) : zł 54,99
Miejsce wydania
Bydgoszcz :
Wydawnictwo
Gaj,
Rok wydania
2021.
Numer wydania
Wydanie 1.
Objętość
249, [7] stron :
Rozmiary
24 cm.
UKD
641.55/.56
Hasła przedmiotowe
Konserwy
Przetwory owocowo-warzywne
Książka kucharska
Publikacja bogato ilustrowana
Informacje dodatkowe
Na okładce: 160 sprawdzonych przepisów.
Bibliografia na stronie [251].
020
%a 9788363537746
080
%a 641.55/.56
100
%a Leśniewski, Krzysztof
245
%a Wyrób konserw w słoikach i puszkach /
250
%a Wydanie 1.
260
%a Bydgoszcz : %b Gaj, %c 2021.
300
%a 249, [7] stron : %b fotografie, ilustracje ; %c 24 cm.
500
%a Na okładce: 160 sprawdzonych przepisów.
504
%a Bibliografia na stronie [251].
650
%a Konserwy
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
655
%a Książka kucharska
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
710
%a Wydawnictwo Gaj, Zbigniew Przybylak
920
%a 978-83-63537-74-6 (oprawa miękka) : zł 54,99