Jedynak, Marcin Tłumaczenie
Palewicz, Roman Tłumaczenie
ISBN
978-83-280-6710-3 (oprawa twarda)
Miejsce wydania
Warszawa :
Objętość
654, [1] strona :
Informacje dodatkowe
Na stronie przedtytułowej podtytuł: od jednego dania do drugiego.
Bibliografia, netografia na stronach 622-630. Indeks. Bibliografia, netografia na stronach 622-630. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Ciasta
Publikacja bogato ilustrowana
245
%a Sztuka gotowania /
260
%a Warszawa :
%b Buchmann,
%c 2019.
300
%a 654, [1] strona :
%b ilustracje ;%b ilustracje ;
%c 24 cm.
500
%a Na stronie przedtytułowej podtytuł: od jednego dania do drugiego.
504
%a Bibliografia, netografia na stronach 622-630. Indeks.%a Bibliografia, netografia na stronach 622-630. Indeks.
655
%a Przepisy kulinarne
655
%a Publikacja bogato ilustrowana
700
%a Ottolenghi, Yotam
%e Wstęp
700
%a Art, Piotr
%e Tłumaczenie
700
%a Jedynak, Marcin
%e Tłumaczenie
700
%a Palewicz, Roman
%e Tłumaczenie
710
%a Grupa Wydawnicza Foksal
920
%a 978-83-280-6710-3 (oprawa twarda)