Autor
Andrzejewski, Henryk (1936- )
Iwińska, Irena (1912-1990) Redakcja
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Tytuł
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państ. Wydaw. Ekonomiczne,
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Dla pracowników przemysłu i handlu oraz jako lektura pomocnicza dla studentów wyższych szkół ekonomicznych i technicznych.
Hasła przedmiotowe
Żywność badanie. rolnictwo badanie.
245
%a Badanie i ocena jakości produktów spożywczych /
260
%a Warszawa :
%b Państ. Wydaw. Ekonomiczne,
%c 1974
%e (Katow. :%e (Katow. :
%f Zakł. Graf.).%f Zakł. Graf.).
300
%a 751, [1] s. :
%b il., wykr. ;%b il., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;
%c 25 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
521
%a Dla pracowników przemysłu i handlu oraz jako lektura pomocnicza dla studentów wyższych szkół ekonomicznych i technicznych.
650
%a Żywność
%x badanie.%x rolnictwo%x badanie.
650
%a Jakość produktu
%x badanie.
700
%a Andrzejewski, Henryk
%d (1936- )
700
%a Iwińska, Irena
%d (1912-1990)
%e Redakcja
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne