okładka

Badanie i ocena jakości produktów spożywczych

Andrzejewski, Henryk (1936- ), Iwińska, Irena (1912-1990) Redakcja, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne

Rok wydania: 1974

Żywność badanie. rolnictwo badanie., Jakość produktu badanie., Metody badawcze, Rolnictwo

Autor
Andrzejewski, Henryk (1936- )
Iwińska, Irena (1912-1990) Redakcja
Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
Tytuł
Badanie i ocena jakości produktów spożywczych
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państ. Wydaw. Ekonomiczne,
Rok wydania
1974
Objętość
751, [1] s. :
Rozmiary
25 cm.
UKD
663/664+63:547
Informacje dodatkowe
Bibliogr. Bibliogr.
Dla pracowników przemysłu i handlu oraz jako lektura pomocnicza dla studentów wyższych szkół ekonomicznych i technicznych.
Hasła przedmiotowe
Żywność badanie. rolnictwo badanie.
Jakość produktu badanie.
Metody badawcze
Rolnictwo
080
%a 663/664+63:547
245
%a Badanie i ocena jakości produktów spożywczych /
260
%a Warszawa : %b Państ. Wydaw. Ekonomiczne, %c 1974 %e (Katow. :%e (Katow. : %f Zakł. Graf.).%f Zakł. Graf.).
300
%a 751, [1] s. : %b il., wykr. ;%b il., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ; %c 25 cm.
504
%a Bibliogr.%a Bibliogr.
521
%a Dla pracowników przemysłu i handlu oraz jako lektura pomocnicza dla studentów wyższych szkół ekonomicznych i technicznych.
650
%a Żywność %x badanie.%x rolnictwo%x badanie.
650
%a Jakość produktu %x badanie.
650
%a Metody badawcze
650
%a Rolnictwo
700
%a Andrzejewski, Henryk %d (1936- )
700
%a Iwińska, Irena %d (1912-1990) %e Redakcja
710
%a Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne