book cover

Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni

Prokopczuk Zbigniew

Year of publication: 2011

Przepisy kulinarne 18 w., Sery, Masło, Jogurt, Poradnik

available:

1 from 1

Author
Prokopczuk Zbigniew
Title
Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni
ISBN
978-83-7707-043-7
Place of publication
Poznań
Publishing house
Olimp Media
Year of publication
2011
Volume
139, [5] s. :
Dimensions
21 cm
Series
Polskie Tradycje Kulinarne
Object passwords
Przepisy kulinarne 18 w.
Sery
Masło
Jogurt
Poradnik
020
%a 9788377070437
100
%a Prokopczuk Zbigniew
245
%a Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni /
260
%a Poznań %b Olimp Media %c 2011
300
%a 139, [5] s. : %c 21 cm
490
%a Polskie Tradycje Kulinarne
650
%a Przepisy kulinarne %y 18 w.
650
%a Sery
650
%a Masło
650
%a Jogurt
655
%a Poradnik
920
%a 978-83-7707-043-7

Available items

1.

Most often borrowed