Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni
Prokopczuk Zbigniew
Rok wydania: 2011
Przepisy kulinarne 18 w., Sery, Masło, Jogurt, Poradnik
dostępne:
1 z 1
Autor
Prokopczuk Zbigniew
Tytuł
Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni
ISBN
978-83-7707-043-7
Miejsce wydania
Poznań
Wydawnictwo
Olimp Media
Rok wydania
2011
Objętość
139, [5] s. :
Rozmiary
21 cm
Seria
Polskie Tradycje Kulinarne
Hasła przedmiotowe
Przepisy kulinarne 18 w.
Sery
Masło
Jogurt
Poradnik
020
%a 9788377070437
100
%a Prokopczuk Zbigniew
245
%a Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni /
260
%a Poznań
%b Olimp Media
%c 2011
300
%a 139, [5] s. :
%c 21 cm
490
%a Polskie Tradycje Kulinarne
650
%a Przepisy kulinarne
%y 18 w.
650
%a Sery
650
%a Masło
650
%a Jogurt
655
%a Poradnik
920
%a 978-83-7707-043-7
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 20287
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia
