okładka

Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni

Prokopczuk Zbigniew

Rok wydania: 2011

Przepisy kulinarne 18 w., Sery, Masło, Jogurt, Poradnik

dostępne:

1 z 1

Autor
Prokopczuk Zbigniew
Tytuł
Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni
ISBN
978-83-7707-043-7
Miejsce wydania
Poznań
Wydawnictwo
Olimp Media
Rok wydania
2011
Objętość
139, [5] s. :
Rozmiary
21 cm
Seria
Polskie Tradycje Kulinarne
Hasła przedmiotowe
Przepisy kulinarne 18 w.
Sery
Masło
Jogurt
Poradnik
020
%a 9788377070437
100
%a Prokopczuk Zbigniew
245
%a Domowe sery, masło i jogurt we współczesnej kuchni /
260
%a Poznań %b Olimp Media %c 2011
300
%a 139, [5] s. : %c 21 cm
490
%a Polskie Tradycje Kulinarne
650
%a Przepisy kulinarne %y 18 w.
650
%a Sery
650
%a Masło
650
%a Jogurt
655
%a Poradnik
920
%a 978-83-7707-043-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 20287
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane