Swulińska-Katulska, Aleksandra
Tytuł
Przetwory, nalewki, wina
ISBN
978-83-245-1302-4 : zł 29,90
Wydawnictwo
Publicat Wydawnictwo,
Seria
Bożena Dykiel Poleca
Informacje dodatkowe
U dołu okł.: Skarby domowej spiżarni, najlepsze przepisy kuchni polskiej, marynaty, zalewy, przeciery, octy i oleje ziołowe, konfitury, dżemy, powidła, soki i kompoty, wina, likiery i nalewki.
Okł.: Skarby domowej spiżarni, najlepsze przepisy kuchni polskiej, marynaty, zalewy przeciery, octy i oleje ziołowe, konfitury, dżemy, powidła, soki i kompoty, wina, likiery i nalewki.
Hasła przedmiotowe
Napoje alkoholowe
Przetwory owocowo-warzywne
Owoce kucharstwo i przetwórstwo
Warzywa kucharstwo i przetwórstwo
080
%a 641.55/.56(083.12)
245
%a Przetwory, nalewki, wina /
260
%a Poznań :
%b Publicat Wydawnictwo,
%c cop. 2007.
300
%a 121, [2] s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;%b il. ;
%c 25 cm.
490
%a Bożena Dykiel Poleca
500
%a U dołu okł.: Skarby domowej spiżarni, najlepsze przepisy kuchni polskiej, marynaty, zalewy, przeciery, octy i oleje ziołowe, konfitury, dżemy, powidła, soki i kompoty, wina, likiery i nalewki.
500
%a Okł.: Skarby domowej spiżarni, najlepsze przepisy kuchni polskiej, marynaty, zalewy przeciery, octy i oleje ziołowe, konfitury, dżemy, powidła, soki i kompoty, wina, likiery i nalewki.
650
%a Przetwory owocowo-warzywne
650
%a Owoce
%x kucharstwo i przetwórstwo
650
%a Warzywa
%x kucharstwo i przetwórstwo
700
%a Swulińska-Katulska, Aleksandra
856
%u http://212.14.41.3/ALEPH/-/ext-direct?base=KPS01&doc_number=000306815
920
%a 978-83-245-1302-4 : zł 29,90