
Fasola w kuchni
Dębski, Henryk
Rok wydania: 1984
Fasola, Fasola kucharstwo i przetwórstwo., Książka kucharska
dostępne:
0 z 1
Autor
Dębski, Henryk
Tytuł
Fasola w kuchni
ISBN
83-225-0124-2 zł 170
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1984
Objętość
246, [2] s. ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
641.5.021
641.5.021
641.5.021
Informacje dodatkowe
Indeks. Indeks.
Indeks.
Indeks.
Hasła przedmiotowe
Fasola
Fasola kucharstwo i przetwórstwo.
Książka kucharska
020
%a 8322501242
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
080
%a 641.5.021
100
%a Dębski, Henryk
245
%a Fasola w kuchni /
260
%a Warszawa :
%b "Watra",
%c 1984
%e (Rzesz :%e (Rzesz :%e (Rzesz :%e (Rzesz :
%f RZG).%f RZG).%f RZG).%f RZG).
300
%a 246, [2] s. ;
%c 21 cm.
504
%a Indeks.%a Indeks.
504
%a Indeks.
504
%a Indeks.
650
%a Fasola
650
%a Fasola
%x kucharstwo i przetwórstwo.
655
%a Książka kucharska
920
%a 83-225-0124-2 zł 170
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 09563
Sygnatura: 641.5.021
Sygnatura: 641.5.021
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/06/30
Termin zwrotu: 2025/06/30