Autor
Kączkowski, Jerzy (1925-2004)
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
Seria
Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks. Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Hasła przedmiotowe
Żywność
Podręczniki [Typ publikacji]
080
%a 577.1:63+664](075.8)
100
%a Kączkowski, Jerzy
%d (1925-2004)
245
%a Podstawy biochemii /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Naukowo-Techniczne,
%c 1993
%e (Biel.Biała :%e (Biel.Biała :
%f BZG).%f BZG).
300
%a 352, [4] s. :
%b fot., rys., wykr. ;%b fot., rys., wykr. ;
%c 24 cm.
490
%a Podręczniki Akademickie. Przemysł Spożywczy
504
%a Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.%a Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
710
%a Wydawnictwa Naukowo-Techniczne