Autor
Maciąg, Agnieszka (1969- )
Wolański, Robert (fotograf) Fot.
ISBN
978-83-7515-325-5 : zł 49,90
Wydawnictwo
Wydawnictwo Otwarte,
Hasła przedmiotowe
Christmas cooking
Informacje dodatkowe
W obrębie wydania dodruki w latach: 2015, 2018, 2019.
Na okł. podtyt.: ponad 100 przepisów i porad.
Dostępne również jako e-book.
100
%a Maciąg, Agnieszka
%d (1969- )
260
%a Kraków :
%b Wydawnictwo Otwarte,
%c 2015.
300
%a 349, [3] s. :
%b il. kolor. ;%b il. kolor. ;
%c 24 cm.
500
%a W obrębie wydania dodruki w latach: 2015, 2018, 2019.
500
%a Na okł. podtyt.: ponad 100 przepisów i porad.
530
%a Dostępne również jako e-book.
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Wolański, Robert
%c (fotograf)
%e Fot.
710
%a Wydawnictwo Otwarte
920
%a 978-83-7515-325-5 : zł 49,90