Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni
Prokopczuk Zbigniew
Rok wydania: cop. 2010.
Kucharstwo, Kiełbasa, Poradnik
dostępne:
0 z 1
Autor
Prokopczuk Zbigniew
Tytuł
Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni
ISBN
978-83-7707-024-6
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
Olimp Media,
Rok wydania
cop. 2010.
Objętość
140 s. :
Rozmiary
21 cm.
Seria
Polskie Tradycje Kulinarne
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo
Kiełbasa
Poradnik
020
%a 9788377070246
100
%a Prokopczuk Zbigniew
245
%a Domowe kiełbasy i wędliny we współczesnej kuchni /
260
%a Poznań :
%b Olimp Media,
%c cop. 2010.
300
%a 140 s. :
%c 21 cm.
490
%a Polskie Tradycje Kulinarne
650
%a Kucharstwo
650
%a Kiełbasa
655
%a Poradnik
920
%a 978-83-7707-024-6
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: PA16532
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: W wypożyczeniu
Termin zwrotu: 2025/12/17
Termin zwrotu: 2025/12/17
