Kuchnia francuska na co dzień i od święta
Buczma, Barbara, Bonik, Bożena, Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
Rok wydania: 1988
Kuchnia francuska, Książka kucharska
dostępne:
1 z 1
Autor
Buczma, Barbara
Bonik, Bożena
Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
Tytuł
Kuchnia francuska na co dzień i od święta
ISBN
83-208-0645-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państ. Wydaw. Ekonomiczne,
Rok wydania
1988
Objętość
335, [1] s. ;
Rozmiary
21 cm.
Seria
Kuchnie Świata
Hasła przedmiotowe
Kuchnia francuska
Książka kucharska
Informacje dodatkowe
Indeks.
020
%a 8320806453
100
%a Buczma, Barbara
245
%a Kuchnia francuska na co dzień i od święta /
260
%a Warszawa :
%b Państ. Wydaw. Ekonomiczne,
%c 1988
%e (Warsz. :
%f DRP).
300
%a 335, [1] s. ;
%c 21 cm.
490
%a Kuchnie Świata
504
%a Indeks.
650
%a Kuchnia francuska
655
%a Książka kucharska
700
%a Bonik, Bożena
710
%a Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
920
%a 83-208-0645-3
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: A16096
Sygnatura: 64
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia
