okładka

Kuchnia francuska na co dzień i od święta

Buczma, Barbara, Bonik, Bożena, Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.

Rok wydania: 1988

Kuchnia francuska, Książka kucharska

dostępne:

1 z 1

Autor
Buczma, Barbara
Bonik, Bożena
Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
Tytuł
Kuchnia francuska na co dzień i od święta
ISBN
83-208-0645-3
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państ. Wydaw. Ekonomiczne,
Rok wydania
1988
Objętość
335, [1] s. ;
Rozmiary
21 cm.
Seria
Kuchnie Świata
Hasła przedmiotowe
Kuchnia francuska
Książka kucharska
Informacje dodatkowe
Indeks.
020
%a 8320806453
100
%a Buczma, Barbara
245
%a Kuchnia francuska na co dzień i od święta /
260
%a Warszawa : %b Państ. Wydaw. Ekonomiczne, %c 1988 %e (Warsz. : %f DRP).
300
%a 335, [1] s. ; %c 21 cm.
490
%a Kuchnie Świata
504
%a Indeks.
650
%a Kuchnia francuska
655
%a Książka kucharska
700
%a Bonik, Bożena
710
%a Państwowe Wydawnictwo Ekonomiczne.
920
%a 83-208-0645-3

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: A16096
Sygnatura: 64
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane