
Maltych i grapa : tradycja, specjały kuchni i inne ciekawostki z Borów Tucholskich
Ollick, Maria
Rok wydania: 2007.
Kuchnia regionalna, Bory Tucholskie
dostępne:
1 z 1
Autor
Ollick, Maria
Tytuł
Maltych i grapa : tradycja, specjały kuchni i inne ciekawostki z Borów Tucholskich
ISBN
978-83-87586-64-5
Miejsce wydania
Bydgoszcz :
Wydawnictwo
Przedsiębiorstwo Marketingowe "Logo" [etc.],
Rok wydania
2007.
Objętość
206, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
39(438)
Hasła przedmiotowe
Kuchnia regionalna
Bory Tucholskie
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 205-[207]. Bibliogr. s. 205-[207].
020
%a 9788387586645
080
%a 39(438)
100
%a Ollick, Maria
245
%a Maltych i grapa :
%b tradycja, specjały kuchni i inne ciekawostki z Borów Tucholskich /
260
%a Bydgoszcz :
%b Przedsiębiorstwo Marketingowe "Logo" [etc.],
%c 2007.
300
%a 206, [1] s. :
%b il. (gł. kolor.) ;%b il. (gł. kolor.) ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. s. 205-[207].%a Bibliogr. s. 205-[207].
650
%a Kuchnia regionalna
651
%a Bory Tucholskie
920
%a 978-83-87586-64-5
Dostępne egzemplarze
1.
Numer inwentarzowy: 19408
Sygnatura: 39 reg.
Sygnatura: 39 reg.
Status: Do wypożyczenia