Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Hasła przedmiotowe
Żywność
Informacje dodatkowe
Podręcznik dla technikum kl. II i III na podbudo- wie szkoły podstawowej. oraz kl. I i II technikum na podbudowie zsz, zawód - technik technologii żywienia.
Bibliogr. s. 285-286. Bibliogr. s. 285-286.
Podręcznik dla technikum kl. II i III na podbudowie szkoły podst. oraz kl. I i II technikum na podbudowie zsz, zawód - technik technologii żywienia.
080
%a 612.3:613.2](075.3)
100
%a Kunachowicz, Hanna
245
%a Podstawy żywienia człowieka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 1999.
300
%a 286 s. :
%b 2 fot., rys., wykr. ;%b 2 fot., rys., wykr. ;
%c 21 cm.
500
%a Podręcznik dla technikum kl. II i III na podbudo- wie szkoły podstawowej. oraz kl. I i II technikum na podbudowie zsz, zawód - technik technologii żywienia.
504
%a Bibliogr. s. 285-286.%a Bibliogr. s. 285-286.
521
%a Podręcznik dla technikum kl. II i III na podbudowie szkoły podst. oraz kl. I i II technikum na podbudowie zsz, zawód - technik technologii żywienia.
700
%a Kunachowicz, Hanna
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne