okładka

Ruszty, rożny, wędzarnie

Barowicz, Tadeusz, Tatarczuch, Wojciech, Dąbski, Michał. Fot.

Rok wydania: 1991.

Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo., Kuchnia (pomieszczenie) wyposażenie., Mięso kucharstwo i przetwórstwo., Ryby kucharstwo i przetwórstwo.

Autor
Barowicz, Tadeusz
Tatarczuch, Wojciech
Dąbski, Michał. Fot.
Tytuł
Ruszty, rożny, wędzarnie
ISBN
83-225-0321-0
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
"Watra",
Rok wydania
1991.
Objętość
143 s. :
Rozmiary
21 cm.
Hasła przedmiotowe
Mięso drobiowe kucharstwo i przetwórstwo.
Kuchnia (pomieszczenie) wyposażenie.
Mięso kucharstwo i przetwórstwo.
Ryby kucharstwo i przetwórstwo.
020
%a 8322503210
100
%a Barowicz, Tadeusz
245
%a Ruszty, rożny, wędzarnie /
260
%a Warszawa : %b "Watra", %c 1991.
300
%a 143 s. : %c 21 cm.
650
%a Mięso drobiowe %x kucharstwo i przetwórstwo.
650
%a Kuchnia (pomieszczenie) %x wyposażenie.
650
%a Mięso %x kucharstwo i przetwórstwo.
650
%a Ryby %x kucharstwo i przetwórstwo.
700
%a Tatarczuch, Wojciech
700
%a Dąbski, Michał. %e Fot.
920
%a 83-225-0321-0
Województwo