okładka

Trucizny w naszym pożywieniu

Eichler, Wolfdietrich, Złotorzycka, Jadwiga Tł., Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich

Rok wydania: 1989.

Chemikalia wpływ na zdrowie., Degradacja środowiska, Żywność higiena., Wydawnictwa popularne

Autor
Eichler, Wolfdietrich
Złotorzycka, Jadwiga Tł.
Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich
Tytuł
Trucizny w naszym pożywieniu
ISBN
83-200-1368-2
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich,
Rok wydania
1989.
Objętość
191, [1] s. :
Rozmiary
20 cm
Hasła przedmiotowe
Chemikalia wpływ na zdrowie.
Degradacja środowiska
Żywność higiena.
Wydawnictwa popularne
020
%a 8320013682
100
%a Eichler, Wolfdietrich
245
%a Trucizny w naszym pożywieniu /
260
%a Warszawa : %b Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich, %c 1989.
300
%a 191, [1] s. : %c 20 cm
650
%a Chemikalia %x wpływ na zdrowie.
650
%a Degradacja środowiska
650
%a Żywność %x higiena.
655
%a Wydawnictwa popularne
700
%a Złotorzycka, Jadwiga %e Tł.
710
%a Państwowy Zakład Wydawnictw Lekarskich
920
%a 83-200-1368-2
Województwo