Autor
Dąbrowska, Beata Anna
Witkiewicz, Magdalena Autor
Piątkiewicz, Barbara Autor
Tytuł
Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską : domowe sposoby
Wydawnictwo
Wydawnictwo WAM,
Objętość
249, [7] stron :
Hasła przedmiotowe
Kiszenie żywności
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronie 247.
100
%a Dąbrowska, Beata Anna
245
%a Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską :
%b domowe sposoby /
260
%a Kraków :
%b Wydawnictwo WAM,
%c © 2021.
300
%a 249, [7] stron :
%b ilustracje ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliografia na stronie 247.
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Dąbrowska, Ewa
%e Autor
700
%a Witkiewicz, Magdalena
%e Autor
700
%a Piątkiewicz, Barbara
%e Autor
700
%a Bator, Mikołaj
%e Autor
700
%a Brunka, Marek
%e Autor