okładka

Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską : domowe sposoby

Dąbrowska, Beata Anna, Dąbrowska, Ewa Autor, Witkiewicz, Magdalena Autor, Piątkiewicz, Barbara Autor, Bator, Mikołaj Autor, Brunka, Marek Autor, Wydawnictwo WAM

Rok wydania: © 2021.

Kiszenie żywności, Przepisy kulinarne

dostępne:

1 z 1

Autor
Dąbrowska, Beata Anna
Dąbrowska, Ewa Autor
Witkiewicz, Magdalena Autor
Piątkiewicz, Barbara Autor
Bator, Mikołaj Autor
Brunka, Marek Autor
Wydawnictwo WAM
Tytuł
Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską : domowe sposoby
ISBN
978-83-277-1920-1
Miejsce wydania
Kraków :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WAM,
Rok wydania
© 2021.
Objętość
249, [7] stron :
Rozmiary
23 cm.
Hasła przedmiotowe
Kiszenie żywności
Przepisy kulinarne
Informacje dodatkowe
Bibliografia na stronie 247.
020
%a 9788327719201
100
%a Dąbrowska, Beata Anna
245
%a Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską : %b domowe sposoby /
260
%a Kraków : %b Wydawnictwo WAM, %c © 2021.
300
%a 249, [7] stron : %b ilustracje ; %c 23 cm.
504
%a Bibliografia na stronie 247.
650
%a Kiszenie żywności
655
%a Przepisy kulinarne
700
%a Dąbrowska, Ewa %e Autor
700
%a Witkiewicz, Magdalena %e Autor
700
%a Piątkiewicz, Barbara %e Autor
700
%a Bator, Mikołaj %e Autor
700
%a Brunka, Marek %e Autor
710
%a Wydawnictwo WAM
920
%a 978-83-277-1920-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 54491
Sygnatura: 641.5
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane